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이용수
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De Novo Transcriptome Analyses and Glucosinolate Profile in Watercress
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
LED 식물공장에서 파장별 조합에 따른 케일의 글루코시놀레이트 생산량 변화
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Identification and Expression Analysis of Glucosinolate Biosynthetic Genes in Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Transcriptome Analysis between Green Cabbage (Brassica oleracea var. capitata) and Savoy Cabbage (Brassica oleracea var. sabauda)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Integrated analysis of the transcriptome and metabolome in young and mature leaves of Yunnanopilia longistaminea
Plant Biotechnology Reports
2022 .10
배추 생장에 따른 글루코시놀레이트의 함량 및 성분 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
추출 방법에 따른 자색케일(Brassica oleracea L. var. acephala)의 항산화 활성 및 α-Glucosidase 저해 활성
한국식품영양과학회지
2022 .08
Effects of different sulfur ion concentration in nutrient solution and light source on glucosinolate contents in kale sprouts (Brassica oleracea var. acephala)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .06
케일 분말 첨가 생면의 항산화 활성 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
식물공장에서 광주기 및 광강도가 십자화과 3종의 생육과 글루코시놀레이트 함량에 미치는 영향
생물환경조절학회지
2022 .10
Development of Gene-based Molecular Markers for Leaf Color in Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
식물공장내 케일의 생육 촉진을 위한 최적 유안(NH₄)₂SO₄ 농도 구명
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Identification of Glucosinolate-associated QTLs in Cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
In silico analysis of MeJA-induced comparative transcriptomes in Brassica oleraceae L. var. capitata
Journal of Plant Biotechnology
2016 .01
식물공장내 케일의 기능성성분의 향상을 위한 최적유안(NH₄)₂SO⁴ 농도 규명
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Glucosinolate Accumulation in Radish Sprouts Exposed to Various Carbon Sources
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Whole-plant Photosynthetic Rates of Kale (Brassica Oleracea Acephala Group) Plants at Point and Surface Light Sources in Plant Factory
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Monitoring Microbial Quality of Fresh Cabbages (Brassica oleracea var. capitata) and Red Cabbages (Brassica oleracea var. capitata f. rubra) in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant and Anti-inflammation Activities of Kale (Brassica oleracea L) extracted with Hot water and ethanol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
케일의 엽장 분포 및 LAI 예측 모형 개발
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
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