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Characteristics of Black ginseng by Puffing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Change in the Ginsenoside Contents of Fermented Ginseng Culture Roots According to the Type of Strain
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Changes in the Composition of Ginsenosides in Ginseng through Citric Acid Soaking and Puffing
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
인삼분말을 첨가한 Pellet과 이를 이용하여 제조한 팽화과자의 특성
산업식품공학
2019 .01
The Improvement of Ginsenoside Rg5 Accumulation in Wild Ginseng Adventitious Roots by Fermentation Process
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
팽화처리에 의한 오미자의 품질 특성
한국유기농업학회지
2016 .01
The β-Glucosidase Activity of Microorganisms Isolated and Identified from Fermented Foods for Enhancement of Ginsenosides in Cultured Wild Ginseng Roots
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Comparative Study of Puffing Fermented Ginseng Beverage on Sensory Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
α-Amylase 첨가에 따른 쌀가루 및 팽화미분 아이스크림의 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
인삼의 진세노사이드 분석을 위한 추출방법 비교
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
산삼 부정배양근의 진세노사이드 함량 증진과 성분 변환
한국약용작물학회지
2020 .12
새로운 추출방법에 의한 백삼 가공품의 진세노사이드 함량 분석
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Changes in Ginsenosides from Fermented Mountain Ginseng by Lactic Acid Bacteria
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Antioxidants Effects and Enzyme Inhibitory Activities of Mountain Ginseng Adventitious Roots Extracts by Ethanol Concentration
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Influence of Partial Gelatinization Treatment on the Quality Changes of Puffed Rice
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Anti-inflammatory effects of puffed turmeric extract with oriental herb extract in acute colitis mice
한국식품과학회지
2020 .10
Comparison of the Antioxidant Activities of Roasted and Explosive-Puffed Coffees
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Abiotic Factors on the Growth and Ginsenoside Content of Panax ginseng Roots
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Evaluation of In vitro / In vivo on the Hair Growth Promotion Effect of Water-soluble Compound K Puffing Red Ginseng Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Morphological Characteristics of Ginseng by Cultivated Area and Adventitious Roots Culture of Wild Mountain Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
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