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쌀가루 및 팽화미분을 첨가한 요구르트와 요구르트 아이스크림의 특성
산업식품공학
2018 .01
인삼분말을 첨가한 Pellet과 이를 이용하여 제조한 팽화과자의 특성
산업식품공학
2019 .01
Characteristics of Black ginseng by Puffing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
팽화처리에 의한 오미자의 품질 특성
한국유기농업학회지
2016 .01
Influence of Partial Gelatinization Treatment on the Quality Changes of Puffed Rice
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Physicochemical Properties of Isomaltooligosaccharides using Puffed Rice Powder according to Different Manufacturing Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Ginsenosides Conversion and Anti-oxidant Activities in Puffed Cultured Roots of Mountain Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Quality Characteristics of Rice Cookies added with Puffed Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparative Study of Puffing Fermented Ginseng Beverage on Sensory Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
팽화 귀리에서의 총 폴리페놀 함량 변화 및 항산화능 비교
한국식품과학회지
2018 .02
Comparison of the Antioxidant Activities of Roasted and Explosive-Puffed Coffees
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-inflammatory effects of puffed turmeric extract with oriental herb extract in acute colitis mice
한국식품과학회지
2020 .10
쌀 가공처리에 따른 쌀 맥즙 및 쌀 맥주의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
Development and Characterization of Puffed Rice Crackers Made from Icheon Rice and Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of In vitro / In vivo on the Hair Growth Promotion Effect of Water-soluble Compound K Puffing Red Ginseng Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-obesity effects of puffing Zingiber officinale ethanol extract on 3T3-L1 Adipocytes and high fat diet mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of ' Baromi 2' Rice Puffed Snacks with the Addition of Rice Embryo Buds (REB)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
곡물 소재 팽화식품에서 장내 유익균의 증진 효과 분석 및 공초점 현미경을 이용한 부착능 평가
한국식품영양과학회지
2017 .09
Explosively Puffed Ginseng Improves Protection Against Ionizing Radiation-Induced Intestinal Injury by Inhibition of Colorectal Apoptosis and Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical prorperties and antioxidant capacity of puffed Turmeric (Curcuma longa L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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