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인삼분말을 첨가한 Pellet과 이를 이용하여 제조한 팽화과자의 특성
산업식품공학
2019 .01
Comparative Study of Puffing Fermented Ginseng Beverage on Sensory Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Ginsenosides Conversion and Anti-oxidant Activities in Puffed Cultured Roots of Mountain Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
팽화처리에 의한 오미자의 품질 특성
한국유기농업학회지
2016 .01
Evaluation of In vitro / In vivo on the Hair Growth Promotion Effect of Water-soluble Compound K Puffing Red Ginseng Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Steaming Process on Quality of Black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Study on the appearance characteristics of black ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) by drying methods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
α-Amylase 첨가에 따른 쌀가루 및 팽화미분 아이스크림의 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
Effect of Hangover Drink using Black Ginseng and Black Ginseng Vinegar on Alcohol-degrading Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Black Ginseng and Black Garlic as Antidiabetic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Explosively Puffed Ginseng Improves Protection Against Ionizing Radiation-Induced Intestinal Injury by Inhibition of Colorectal Apoptosis and Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Health improvement effects of black ginseng (focusing on prostate health)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Influence of Partial Gelatinization Treatment on the Quality Changes of Puffed Rice
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
The activity alcohol dehydrogenase and acetaldehyde dehydrogenase of white ginseng, red ginseng, black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Comparison of the Antioxidant Activities of Roasted and Explosive-Puffed Coffees
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-inflammatory effects of puffed turmeric extract with oriental herb extract in acute colitis mice
한국식품과학회지
2020 .10
Quality Characteristics of Rice Cookies added with Puffed Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
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