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율무미강 추출물을 이용한 맥주의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2023 .02
Melanin Synthesis Inhibition Effect of Fermented Adlay Bran by Lactobacillus brevis
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Identification of triacylglycerols in coix seed extract by preparative thin layer chromatography and liquid chromatography atmospheric pressure chemical ionization tandem mass spectrometry
분석과학
2017 .04
율무 부탄올 분획의 항산화 효과
생활과학연구논총
2021 .08
Antioxidative and Antiaging Activities and Component Analysis of Lespedeza cuneata G. Don Extracts Fermented with Lactobacillus pentosus
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
CRISPR/Cas systems and anti-repeat sequences of Lactobacillus curvatus, Lactobacillus graminis, Lactobacillus fuchuensis, and Lactobacillus sakei genomes
미생물학회지
2021 .03
블루베리 유산균 발효물을 첨가한 양갱의 제조 및 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
α-Glucosidase and α-Amylase Enzyme Inhibition Activities of Blueberry fermented by Lactobacillus plantarum
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2015 .05
양파 수확 후 잔재물을 이용한 발효 및 열수 추출물의 생리활성과 세포독성 분석
생명과학회지
2018 .10
Lactobacillus paracasei와 Lactobacillus rhamnosus를 이용한 요구르트의 효모 성장 억제와 품질 향상 효과
생명과학회지
2016 .12
Antipathogenic Activity of Lactobacillus plantarum Isolated from Pickled Mulberry Leaf
한국미생물·생명공학회지
2016 .01
In Vitro Characterization and Evaluation of Fermented Microorganisms Isolated from Korean Traditional Fermented Foods for Industrial Applications
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Intranasal Administration Model for Evaluating Protection Against Influenza Virus in Mice
JOURNAL OF BACTERIOLOGY AND VIROLOGY
2015 .03
Identification of Lactobacillus spp. associated with nematodes in peach farm soil
미생물학회지
2017 .09
Isolation of Lactic Acid Bacteria from Korean Traditional Fermented Foods to Develop a Starter for Fermented Milk
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Complete genome sequence of Lactobacillus plantarum JBE245 isolated from Meju
미생물학회지
2017 .12
Safety Assessment Systems for Microbial Starters Derived from Fermented Foods
Journal of Microbiology and Biotechnology
2022 .10
Anti-Aging Activity of Lavandula angustifolia Extract Fermented with Pediococcus pentosaceus DK1 Isolated from Diospyros kaki Fruit in UVB-Irradiated Human Skin Fibroblasts and Analysis of Principal Components
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
Reconstruction of Genome-scale Metabolic Network Models of Lactobacillus Species
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
유용 미생물을 이용한 발효갈색거저리 추출물의 이화학적 특성 및 생리활성 효과
생명과학회지
2018 .08
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