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국내 다소비 식품류의 Phytosterol 함량 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of cooking methods on the phytosterol content in nine selected vegetables
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .03
Cognitive-Enhancing Activities of a Phytosterol in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Isolation and identification of microorganisms contaminated in red pepper powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
곡류 중 곰팡이 오염 평가를 위한 ergosterol 분석 방법 개발과 적용
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Developing Cholesterol Reducing Food Products with Phytosterols: Processing and Product Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of quality characteristics of Gochujang Made with Red Pepper landraces Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
반응표면분석법을 이용한 땅콩의 phytosterol 추출조건 최적화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Differences in the occurrence pattern of red pepper anthracnose due to control in the pepper field in Jeonbuk Province in 2018
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Identification of Origin of Hot Pepper Powder Produced at Different Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Capsaicnoids Content in Food Using Red Pepper Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characterization of the Biodiversity of the Spoilage Microbiota in Chicken Meat Using Next Generation Sequencing and Culture Dependent Approach
한국축산식품학회지
2017 .01
Effects of planting density on the production of pepper for mechanized production operation
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Antioxidant Activity of Edible Sprouts and Phytosterol Contents by HPLC/UV Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Effect of Irradiation Parameters on Electron Spin Resonance Signals in E-Beam Irradiated Red Pepper Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
식물성 유지 10종에 대한 주요 Phytosterol 함량 분석
한국식품영양학회지
2021 .01
Erratum to: Non-destructive quality prediction of domestic, commercial red pepper powder using hyperspectral imaging
Food Science and Preservation
2023 .06
The Combined Effects of Radio Frequency Heating and Non-Thermal Plasma Treatment for Improving Microbiological Safety of Red Pepper Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison on the Crude Fat Contents and Fatty Acid and Phytosterol Composition of Korean Corn Hybrids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Complete genome sequence of Paenibacillus macerans isolated from red pepper powder
한국식품과학회지
2023 .04
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