지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effects of seaweeds on rice koji production
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Quality characteristics of Domestic Wheat malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of quality characteristics and antioxidant activity of domestic two-row barley malts and foreign malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Malt Made with domestic Oats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physiochemical characteristics of koji made with different raw materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Soybean koji와 Rice koji를 첨가하여 발효한 도루묵(Arctoscopus japonicus) 액젓의 상온 저장 중 이화학적 품질변화
한국수산과학회지
2016 .04
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Liquid malt made from Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Comparison to Domestic Malt (Hopum and Gwangmaeg Barley) and Foreign Malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Effect of Germination Temperature on Malt Quality of Malting Barely ‘Hopum’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내 시판 엿기름의 품질 특성 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality characteristics and Antioxidant Activity of Roasted Oat Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A Study on the Manufacturing Characteristics of Ginseng koji Inoculated with Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Fermented Shrimp Added with Nuruk or Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Rice Cookies Using Rice Bran Oil and Commercial Egg Substitutes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality characteristics of low-salt fermented shrimp added with Nuruks and malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Seomaeyaksuk Vinegar Added Different Level of Malt Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Aspergillus kawacchii 코지를 이용한 홍게(Chionoecetes japonicus) 어간장의 제조 및 품질변화
한국수산과학회지
2015 .10
Studies on the Effects of Salt Treatment on SIK2-Dependent/Independent Adipogenesis Using SIK2-Mutagenic 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Enhancement of functional substances and fermentation characteristics using complex fermentation of low-use forest resources with koji and useful microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
항산화 활성이 높은 검정색 맥주보리 ‘흑호’
한국육종학회지
2022 .12
0