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Cellulase 계열 효소를 이용한 감자의 전분 추출 효율 증진
산업식품공학
2016 .01
Effect of gelatinization on the contents of amylose, resistant and total starch with rice varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Amylose Contents and Degree of Gelatinization of Rice Flour on In Vitro Starch Digestibility, Physical Characteristics, and Morphological Properties
산업식품공학
2017 .01
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Methods for Determining the Adulteration of Potato Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Structural and gelling properties of very low methoxyl pectin produced by an alkali-treatment
한국식품과학회지
2021 .04
Effects of Potato and Quinoa Starch Blends on the Physicochemical Properties of Filled Hydrogels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Studies on the Compositions of Korean Sweet Potato Varieties and Physicochemical Properties of Their Starches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Instant Starch Gel Food Using by Pre-gelatinized Starch Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Improving the Texture of Apple Peel Pectin by De-esterification of Pectin Methylesterase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Textural quality of Korean cooked rice is controlled by compositional and starch structural characteristics of its leachate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical and Prebiotic Properties of Corn Starch and Pectin-Based Semi-Interpenetrating Complexes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Laccase and Zinc Cation (Zn2+) on Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Sugar Beet Pectin Gels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Pectin on the Expression of Proteins Associated with Mitochondrial Biogenesis and Cell Senescence in HT29-Human Colorectal Adenocarcinoma Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
우즈베키스탄 감자산업 및 국산 감자품종의 적응성 평가
한국국제농업개발학회지
2019 .01
Physicochemical properties of green banana starch isolated from Songkibab species cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
해양조류 14종 유래 Marine Pectin의 추출 및 이의 함량과 항산화 활성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2020 .07
The textural properties of potato chips using both descriptive sensory analysis and Miniature Ottawa Kramer Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Starch Digestibility and Expected Glycemic Index of New Potato Varieties Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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