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Cross contamination associated with the wiping method during the sanitation of the food-contact surfaces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
대학급식소 작업시설과 환경의 미생물 오염도 분석 및 작업환경 실태조사
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Decontamination Effects of Various Cleaning Practices for Cutting Boards based on the simulative Analysis of Consumers’ Typical Behaviors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Climate Change and Mycotoxin Contamination in Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Microbial contamination levels in major dried fishery food products distributed in markets
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Introduction for Chemical Risk Assessment in Food Safety Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Assessment of Enterotoxin Production and Cross-Contamination of Staphylococcus aureus between Food Processing Materials and Cooked Fish Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Microbial Contamination Analysis in Kimchi and Its Ingredients for Food Safety Improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Contamination index를 활용한 강원도 인근 산업단지 농경지 토양 중금속 오염도 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Risk Communication for Food Safety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Cross-Cultural Analysis of Consumers’ Interest in Snack Food Ingredients across 13 Countries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A Study on Microbial Contamination of Foods Exposed to Multiple Environments
식품보건융합연구
2019 .01
푸드서비스산업에서 고객지향적인 서비스 컨택요소의 탐색적 연구
대한영양사협회 학술지
2015 .01
Distribution of the bacterial contamination level of domestic fishery products (raw or processed) according to the type of food chain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Strategies for consumer-oriented food for the elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
소비자 인식에 따른 우리나라 식품이력추적관리의 추진 방안
산업식품공학
2019 .01
A study on the classification of consumer types based on food safety attitudes
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Cross-Cultural Comparison (13 countries) of Consumers Willingness to Eat Specific Insects in Five Food Types
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characteristics of the microbial contamination on Chinese cabbage in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
A foodborne outbreak of gastroenteritis caused by Vibrio parahaemolyticus associated with cross-contamination from squid in Korea
Epidemiology and Health
2018 .01
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