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Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Domestic Malting in Hopum and Gwangmaeg Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Comparison to Domestic Malt (Hopum and Gwangmaeg Barley) and Foreign Malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
맥아와 엿기름 품질이 좋은 보리호위축병 저항성 2조 겉보리 신품종 ‘이맥’
한국육종학회지
2016 .12
보리호위축병저항성으로 도복에 강한 다수성 맥주보리 ‘다이안’
한국육종학회지
2023 .03
보리호위축병과 도복에 강한 맥주보리 ‘누리맥’
한국육종학회지
2021 .12
논 재배에 적합하고 맥주용 품질이 우수한 맥주보리 신품종 '다품'
한국육종학회지
2020 .01
국내 겉보리 이용 엿기름의 효소역가 및 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
항산화 활성이 높은 검정색 맥주보리 ‘흑호’
한국육종학회지
2022 .12
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Liquid malt made from Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characteristics of Beer Brewing with Corn and Korea Barley Malt Using Various Saccharomyces cerevisiae Strains Isolated from Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characteristics of Barley Powder with Different Varieties During Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Studies on antioxidant activity of Hulled barley and Hulled barley PL6190
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
국내 시판 엿기름의 품질 특성 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Physicochemical Characteristics of Barley with Different Varieties and Degree of Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
Physicochemical Characteristics of Three Varieties of Barley Grown in the Cultivated Area or the Cultivation Limit Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Effect of Germination Temperature on Malt Quality of Malting Barely ‘Hopum’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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