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Comparison of CATA, RATA, Flash Profile, Free Listing, and Conventional Descriptive Analysis for the Sensory Profiling of Sweet Pumpkin Porridge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of conventional and consumer-based sensory profiling methods for liquid and semi-solid foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Consumer Preference of Commercial Chicken Porridge Using Check-All-That-Apply (CATA): Focusing on Flash Profile
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analytical Profiling of Bioactive Components in Indigenous Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Investigation of Metabolic Profiles of Candidate Ingredients for Coffee Substitute Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Sensory evaluation and food innovation: a new multi-step sensory profiling to quantify product attributes determining consumer satisfaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Robot versus human barista: Comparison of volatile compounds and consumers’ acceptance, sensory profile, and emotional response of brewed coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
단일 높이에서 관측된 저장 플럭스를 사용할 때 발생하는 논의 이산화탄소, 수증기, 현열의 순생태계교환량 오차
한국농림기상학회지
2015 .01
Evaluation of Sensory Profile of Milk Analogs Containing Clove Oil: A Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
국화품종에 대한 형태학적 특성 및 DNA profile 구축
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Free listing with intensity scale to evaluate sensory characteristics of commercial potato chips
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of sensory characteristics of commercial potato chips using Ideal free listing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Metabolite profiling of rice according to storage conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Health Star Rating of Nonalcoholic, Packaged, and Ready-to-Drink Beverages in Türkiye: A Decision Tree Model Study
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Sensory Qualities and Volatile Flavor Profiling of Commercial Apple Juices in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Sensory Properties and Flavor Profiles of Onion Seasonings Prepared by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국산 국화품종에 대한 형태학적 특성조사 및 DNA profile 구축
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Regional variations in the volatile and sensory aroma profile of doenjang fermented in different region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Virulence Profile and Phenotypic and Genotypic Antimicrobial Resistance Profile of Shiga Toxin-Producing E. coli Isolated from Different Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
한국 커피 산업 발전사
식품과학과 산업
2020 .12
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