지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Health Star Rating of Nonalcoholic, Packaged, and Ready-to-Drink Beverages in Türkiye: A Decision Tree Model Study
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
충남 일부지역 성인의 기능성 음료 구매실태
한국식품영양학회지
2018 .01
Comparison of CATA, RATA, Flash Profile, Free listing, and Conventional Profiling for the Sensory Profiling of Ready-To-Drink (RTD) Coffee Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Digestive Health and Food Bioactives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Validation of Analytical Method for Bioactive Compound in Cirsium setidens Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Rice Breeding for the Bioactive Components Firming Up and Its Materialized for the Production of Functional Rice Foods and Nutraceutical Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Food Bioactive Compounds, Diabetes and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Study on the Factors Causing Analytical Errors through the Estimation of Uncertainty for Nutritive Components Analysis in Infant Formula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
현대인의 완전식품 우유의 생리활성물질
식품산업과 영양
2020 .06
국내 육성 골드키위의 과실 수확시기에 따른 기능성 성분 함량 변화
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Current Healthy Food and Beverage Trends in Thailand
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of heavy metal contents in alcoholic beverages in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Indigenous Chicken Farming in Kenya: A Minireview of Genetic Resource, Production Systems, Constraints, and Opportunities
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .12
초음파 추출이 커피 음료의 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .10
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Inclusion of Baobab (Adansonia digitata L.) Fruit Powder Enhances the Mineral Composition and Antioxidative Potential of Processed Tigernut (Cyperus esculentus ) Beverages
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .12
Analysis of quality characteristics of paprika low-sugar beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Production of Bioactive Substances Based on Metabolite Farming
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Global plant-based beverage trends and formulas for healthy aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Change Components in Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
0