지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
소나무 부위별 추출물의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .12
잣잎분말을 이용한 진말다식의 품질 및 감각 특성
한국식품영양학회지
2021 .10
Changes in Extraction Properties of Pine Needles depending on Pretreatments
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Optimization of Mixing Ratio to Improve Antioxidant Activity of Aged Garlic with Pine Needle Using Response Surface Methodology
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Quality Characteristics of Skate Sashimi Fermented by Pine Needles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimization Mixing Ratio for improving antioxidant activity in the mixture of Aged-Garlic, Garlic, and Pine needle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Pine Needle Extract on Blood Pressure and PAI-1 Levles in Overweight Subjects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
국내산 소나무와 금강송의 헤미셀룰로오스 비교 분석
펄프·종이기술
2016 .08
Functional Investigation of Pine (Pinus densiflora Siebold & Zucc.) needle fraction extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Garlic, Aged garlic, Aged-garlic Added with Pine Needle on Platelet Aggregation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Epizootic application of entomopathogenic fungi to control Japanese pine sawyer, Monochamus alternatus Hope
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Antibacterial Activity of Korean Pine (Pinus densiflora) Needle Extracts on Escherichia coli and Staphylococcus aureus: Mechanism and Properties of Membrane
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
기후변화를 고려한 잣나무의 미래 적지적수 변화 예측
환경복원녹화
2015 .01
Isolation and Identification of Flavonoid Glycosides from Uljin-Geumgangsong Pine Needles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
전남 사찰림에서의 소나무 생육과 입지환경간의 상관관계 연구
한국환경생태학회지
2017 .01
Current status on pine wilt disease in South Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Physicochemical and Sensory Evaluation of Whole Soybean Curd Supplemented with Pine Needle Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
솔잎 분말을 첨가한 두부의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .02
Quality and Characteristics of Scone Added with Pinus koraiensis Leaf Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .09
Development of Various Liquors Using Buds of Pine Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
0