개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Major royal jelly protein 2 acts as an antimicrobial agent and antioxidant in royal jelly
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Quality Characteristics of Commercial Stick-Type Jelly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality and antioxidant properties of jelly incorporated with corn concentrate
Food Science and Preservation
2018 .07
Antioxidant Activities and Quality Characteristics of Jelly with Rhubarb Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Isolation of Terpennoids from the Oleogum Resin of Boswellia carterii Birdwood
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality characterization of wine jelly using various mixed gelling agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A New Plum Cultivar ‘Jelly Heart’
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Comparison of quality characteristics of asparagus jelly according to gelling agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics of Citrus Peel Jelly for Improving Women"s Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Heat Processing of Royal Jelly at 52 and 72°C on the Growth and Development of Apis mellifera L. Honey Bee Larvae in vitro ( Hymenoptera, Apidea)
Journal of Apiculture
2022 .11
Effect of alternative sugar substitutes on quality characteristics of shine musket jelly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Optimization of processing mango jelly with response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
겔화제 종류에 따른 젤리의 품질 특성
Food Science and Preservation
2020 .08
The effect of chitosan on anti-corruption of the protein insect jelly
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
The Study of Sensory and Physicochemical Characteristics of Pectin Jelly by Heating Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Royal Jelly Acid Alleviates Oxidative Stress Caused by High Glucose in Nerve Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality characteristics of collagen stick jelly made with mixed powder of apple, carrot and tomato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality characteristics of jelly with Salicho (containing anti-diabetic functional substances) extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
식초음료를 첨가한 파우치형 곤약젤리의 제조 및 품질 특성
한국식품과학회지
2021 .10
Preparation and Characterization of Cornus officinalis extract-applied jelly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0