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애견사료에서 부패지연을 위한 에센셜 오일의 첨가 효과
동물생명과학연구
2018 .06
사자발쑥 정유를 첨가한 기능성 필름의 파프리카 선도 유지 효과
Food Science and Preservation
2020 .06
Study on Antioxidative and Moisturizing Activity of Extraction Solvent of Lavandula angustifolia and Chamaemelum nobile
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Antioxidant and Antimicrobial Effects of 19 Plant Species Native to Jiri Mountain Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
온도에 따른 살갈퀴(Vicia angustifolia)의 발아특성
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2022 .10
Effect of extracting solvents on physicochemical properties of vegetable seed oils and their suitability for industrial applications
Food Science and Preservation
2024 .08
New Available Quarantine Technology for Application of Ethyl Formate
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Characterization of Essential Oils and Non-volatile Metabolites in Flower Buds between Magnolia denudata Desr. and Magnolia liliiflora Desr
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antibacterial Screening and Antioxidant Activities of Solvent Extract from Lavandula pubescens.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
에센셜 오일을 통한 열대거세미나방 살충효과 평가 및 분석
농업생명환경연구
2022 .07
Quality Characteristics of Commercial Perilla Oils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
선박폐유처리 NCS 개발에 대한 연구
수산해양교육연구
2016 .12
Biological activity of CNC stabilized Pickering emulsion containing essential oil
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2020 .10
Chemical Variations of the Essential Oils Flower Heads of Chrysanthemum indicum L. from four Populations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
라벤더 품종별 삽목시기와 삽수부위에 따른 발근특성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
라벤더 품종별 남부지역 노지재배 생육특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Determination of anti-inflammatory effects of lavender extracts under extraction conditions and their correlation with inflammation moderation through behavioral analysis of C. elegans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
식물정유 10 종의 라디칼 소거 활성과 주요 활성 성분의 탐색
한국약용작물학회지
2019 .12
온도에 따른 살갈퀴(Vicia angustifolia var. segetilis)의 초기생육 비교
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2022 .10
식용유지의 지방산화 측정법 및 산화예측 기법
식품과학과 산업
2022 .12
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