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표고버섯 첨가가 복어육수의 항산화 활성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .08
사료 내 마늘분말 첨가에 따른 1년생 황복, Takifugu obscurus의 성장 및 사료 이용성에 미치는 영향
수산해양교육연구
2025 .04
Changing salinity affects hematological and histological response in hybrids and hybrid triploids between river puffer, Takifugu obscurus and tiger puffer, T. rubripes
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Extraction of Gelatin from Fish Processing By-product and Preparation of Its Nano-clay Composite Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A multivariate comparison of morphological characteristics of the river puffer, Takifugu obscurus, the tiger puffer, T. rubripes, and their hybrids and hybrid triploids
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Cytogenetic analysis of hybrids and hybrid triploids between the river puffer, Takifugu obscurus, and the tiger puffer, T. rubripes
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Effects of fish gelatin-sodium alginate mixtures on foam formation and stability
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Hydrothermally modified fish skin gelatin as a novel stabilizer
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
The effect of feeding frequency, water temperature, and stocking density on the growth of river puffer Takifugu obscurus reared in a zero-exchange water system
Fisheries and Aquatic Sciences
2016 .01
사료내 어분함량에 따른 1년생 및 2년생 쏘가리(Siniperca scherzeri)의 성장
수산해양교육연구
2017 .08
Physicochemical Properties of Gelatin Extracted from Buffalo Hide Pretreated with Different Acids
한국축산식품학회지
2017 .01
자연산 어류와 양식산 어류 간의 가격 경합성 분석
수산해양교육연구
2015 .12
닭가슴살을 이용한 노인식의 개발
한국식품영양학회지
2016 .02
Physical and chemical properties of Korean fermented fish sauces from different fish species
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Isolation and molecularcloning of hepcidin-like antimicrobial peptide from the skin of puffer fish, Takifugu pardalis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Fish gelatin-based hydrogel crosslinked with oxidized hyaluronate for wound healing application
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Gel Textural Properties of Surimi (Fish-meat) Prepared from Various Cultured Fishes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Current status and future directions of fish vaccines in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
양식산 어류의 부위별 총수은 함량 및 위해도 평가
한국수산과학회지
2016 .02
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