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Sodium alginate/gelatin/fucoidan three-dimensional scaffolds for anti-inflammatory effects in lipopolysaccharide-stimulated BV2 microglial cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Calcium Alginate로 제조한 어유 캡슐의 성질 및 산화안정성
한국수산과학회지
2015 .10
Physicochemical Properties of Gelatin Extracted from Buffalo Hide Pretreated with Different Acids
한국축산식품학회지
2017 .01
Extraction of Gelatin from Fish Processing By-product and Preparation of Its Nano-clay Composite Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fabrication and characterization of alginate/gelatin/fucoidan 3D scaffolds for anti-inflammation in microglial cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Hydrothermally modified fish skin gelatin as a novel stabilizer
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Evaluation of Pork Myofibrillar Protein Gel with Pork Skin Gelatin on Rheological Properties at Different Salt Concentrations
Food science of animal resources
2019 .01
Effects of pH, electrolytes and alginate molecular weights on the surface hydrophobicity of gluten-sodium alginates prepared from sea tangle (Sacchrina japonicus) dispersion
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
복어육수 젤리의 저장 중 색도 및 물성의 변화
한국식품영양학회지
2017 .08
돈피 젤라틴을 이용한 생분해성 용기의 물성과 미생물학적 안정성 및 생분해능 분석
산업식품공학
2021 .11
Fabrication and characterization of alginate and marine pectin composite foam as potential wound dressing application: In vitro and In vivo
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
Fish gelatin-based hydrogel crosslinked with oxidized hyaluronate for wound healing application
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
제습제에 적용한 Sodium alginate 향 캡슐의 항균성 효능
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Interaction of Porcine Myofibrillar Proteins and Various Gelatins: Impacts on Gel Properties
Food science of animal resources
2019 .01
Effect of Pseuderanthemum palatiferum (Nees) Radlk. Freeze dried powder obtained by pressurized liquid extraction on physical-chemical properties and antioxidant activities of gelatin-sodium alginate films
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
PVA의 검화도와 분자량이 저밀도 폼포밍 시트의 물성에 미치는 영향
펄프·종이기술
2024 .08
Monitoring of the Source of Gelatin in Dietary Supplement Capsules Sold on the Internet
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
A Study on Establishment and Application of Sodium Reference Value for Selecting Restaurants Using Less Sodium in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preparation and properties fish collagen/alginate/chitooligosaccharides porous scaffold for skin tissue engineering
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
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