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Stable Carbon and Nitrogen Isotope Ratios of Soybean and Chickpea Samples from Different Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical properties of red bean and chickpea protein extracts from three different enzyme hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization of different factors for an Agrobacterium-mediated genetic transformation system using embryo axis explants of chickpea (Cicer arietinum L.)
Journal of Plant Biotechnology
2022 .03
Evaluation of Rheological Properties of Pork Myofibrillar Protein Gel treated with various levels of Chickpea Powder with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of germination conditions to enhance the antioxidant activity in chickpea (Cicer arietimum L.) using response surface methodology
Food Science and Preservation
2022 .07
Influence of Oak Mushroom (Lentinula edodes) and Chickpea Flour Ratios on the Physicochemical Characteristics of Plant-Based Meat Analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Devlopment of low-fat mayonnaise mimics using chickpea and thickening hydrocolloids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Correlations of Sensory Evaluations and Volatile Compounds in Korean Soybean Pastes Using Electronic Nose Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
두부 페이스트 혼합비율에 따른 식물 단백질의 물리적 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Recent Applications of Potentiometric Electronic Tongue and Electronic Nose in Sensory Evaluation
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .12
Application of Consumer and Sensory Research in the Development of Plant Based Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Pattern analysis of pork off-flavor by electronic nose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characteristics of fermented milk containing Bifidobacterium growth promoter (BE0623) and dietary fiber
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .06
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
우리나라 초·중·고 학생들의 학교우유급식 참여 실태 및 인식 조사
대한영양사협회 학술지
2016 .01
우유의 열처리가 우유품질과 영양가에 미치는 영향을 연재하면서
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Characterization and aroma profiling of commercial UHT milk during storage for shelf life prediction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
우유 대체 식물성 기반 우유 유사체 개발에 관한 현황과 미래
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
젖소의 산유수준과 자동착유시스템간의 상관관계 분석
한국축산시설환경학회지
2015 .01
Influence of milking frequency on genetic parameters associated with the milk production in the first and second lactations of Iranian Holstein dairy cows using random regression test day models
한국축산학회지
2016 .01
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