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이용수
Abstract
1. Introduction
2. Materials and methods
3. Result and discussion
4. Conclusions
Reference
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Quality Evaluation of Apple Pomace and Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Sensory Qualities and Volatile Flavor Profiling of Commercial Apple Juices in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality and sensory characteristics of bread added with "Fuji" apple juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Validation of the external preference mapping for the sensory characteristics using intensity scales and rate-all-that-apply (RATA): A case study of apple juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Ginger and Ginger Juice Pomace Hot Water Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
저속압착방식으로 착즙한 오디주스의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2020 .05
Antioxidant activities of apple extracts at various condition from different origins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparative Study on Qualities of Fresh Paprika Juices Prepared by Household High-Speed Blender and Low-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
생강즙이 유지(油紙)의 표면특성에 미치는 영향
펄프·종이기술
2019 .08
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
적치커리 추출물의 항산화 및 당대사 관련 효소 활성
산업식품공학
2022 .08
Quality Characteristics for Reducing Spicy Taste of Ginger and Ginger Juice pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
저속 압착 방식의 착즙기와 고속 파쇄 방식의 블랜더를 사용한 주스의 품질 변화에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .06
Monitoring and Risk Assessment of Lead and Cadmium in Various Agricultural Products Collected from the Korean Market
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Estimated Critical Levels of Leaf Mineral Content in ‘Gamhong’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Estimated Optimum Range of Leaf Mineral Content in ‘Fuji’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effect of vacuum blending on antioxidant activities of apple juice and blueberry juice
Journal of Plant Biotechnology
2021 .12
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