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Isolation and Identification Putrescine and Tryptamine Producing Bacteria from Commercial Sand Lance, Ammodytes personatus, Sauces
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Quantitative of Biogenic Amines in Commercial Salted and Fermented Sand Lance, Ammodytes personatus, Sauce
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
시판 까나리(Ammodytes personatus) 액젓의 biogenic amines 함량
한국수산과학회지
2015 .12
시판 까나리(Ammodytes personatus) 액젓에서 분리한 tryptamine 생성균의 특성
한국수산과학회지
2016 .12
Exogenous Putrescine Attenuates the Negative Impact of Salinity Stress by Modulating Physio-biochemical Traits and Enhancing Ginsenosides in Young Ginseng Plants
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Analysis of Biogenic Amines in Commercial Fish Sauces by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Effect of pH Control by Organic and Inorganic acid/base on Reducing Biogenic Amines in the Fermented Fish Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Putrescine 및 spermidine의 처리가 토마토(Solanum lycopersicum L.) 과실의 ripening에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Feeding Habits of Larval Ammodytes personatus in Coastal Waters of Gujora Mangchi, Geoje, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Characteristics of soybean sauce using Bacillus subtilis SY06 strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내산 시판 멸치(Engraulis japonicas) 액젓의 품질평가
한국수산과학회지
2018 .12
Characteristics of soy sauce using Bacillus subtilis SY06 strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Biogenic Amine Formation in "Bez Sucuk," a Type of Turkish Traditional Fermented Sausage Produced with Different Meat: Fat Ratios
한국축산식품학회지
2018 .01
Lipid extract from Ammodytes personatus eggs regulate anti-inflammation in LPS-stimulated RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Isolation and Characterization of Biogenic Amines Non-producing Bacillus subtilis SCGB159 having Antibacterial Activity against Foodborne Pathogenic Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of organic acids on the formation of biogenic amines in fermented anchovy sauce comprising raw anchovy materials with different levels of freshness
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
제주도 항구 인근 토양으로부터 호기성 호염성 세균의 분리 및 특성 분석
산업식품공학
2022 .08
원료의 선도가 멸치액젓의 품질 및 위생안전성에 미치는 영향
수산해양교육연구
2015 .08
Quality evaluation of commercial salt-fermented anchovy, sand lance, hairtail sauce produced in Komso
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Characteristics of useful strains isolated from soil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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