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시판 까나리(Ammodytes personatus) 액젓에서 분리한 tryptamine 생성균의 특성
한국수산과학회지
2016 .12
Quantitative of Biogenic Amines in Commercial Salted and Fermented Sand Lance, Ammodytes personatus, Sauce
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
시판 까나리(Ammodytes personatus) 액젓에서 putrescine 생성균의 분리 및 특성
한국수산과학회지
2016 .10
시판 까나리(Ammodytes personatus) 액젓의 biogenic amines 함량
한국수산과학회지
2015 .12
Feeding Habits of Larval Ammodytes personatus in Coastal Waters of Gujora Mangchi, Geoje, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Quality evaluation of commercial salt-fermented anchovy, sand lance, hairtail sauce produced in Komso
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Lipid extract from Ammodytes personatus eggs regulate anti-inflammation in LPS-stimulated RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-inflammatory properties of neutral lipids, glycolipids, and phospholipids isolated from Ammodytes personatus eggs in LPS-stimulated RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of Biogenic Amines in Commercial Fish Sauces by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Isolation and Identification of Fibrinolytic Enzyme Producing Strain from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Biogenic Amine Formation in "Bez Sucuk," a Type of Turkish Traditional Fermented Sausage Produced with Different Meat: Fat Ratios
한국축산식품학회지
2018 .01
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Exogenous Putrescine Attenuates the Negative Impact of Salinity Stress by Modulating Physio-biochemical Traits and Enhancing Ginsenosides in Young Ginseng Plants
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Quality Characterization of Commercial fish sauce and Quality Improvement and Process Control Standardization of Sailfin Sandfish Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Application Effect of Reaction Flavor Technology in Commercial Anchovy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
차추출물과 마늘식초를 이용한 생선회용 소스의 항균활성 및 관능특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Optimization of Manufacturing Conditions of Seasoning Sauce using Anchovy Sauce Residue by Reaction Flavor Technology through Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Isolation, Identification and Fermentative Characteristics of High Ethanol Producing Yeasts Isolated from Makgeolli, Korean Traditional Rice Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
염도 변화에 따른 오징어 액젓의 이화학적 및 관능 특성 비교
산업식품공학
2018 .01
PCR Detection of Tyrosine Decarboxylase Producing Bacteria in Korean Jangs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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