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Characterization of Bacillus subtilis SCGB634 containing Potential Probiotic Properties and Antimicrobial Activity against Foodborne Pathogenic Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Bacillus subtilis SCGB 320 having Biogenic Amine Non-Producing and Potential Probiotic Activity Isolated from Deonjang, a Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Screening of Biogenic Amines Non-producing Bacillus subtilis SCM121 and Its Characterization Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation of Bacillus subtilis SCM688 Having Antioxidant Activity and Analysis of Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Immunomodulating Activity of the Extracts of Cheonggukjangs Fermented with Bacillus subtilis (SRCM 101336) or Bacillus amyloliquefaciens (SCGB-1) in In Vitro and In Vivo Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comprehensive Analysis of Pathogenic Genes in Foodborne Bacteria Isolated from Clinical Samples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of in vitro potential of Bacillus subtilis KCTC1326 for antibacterial activity
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Effect of Beneficial Bacteria and Biogenic Amines Contents in Traditional Doenjang on the Anti-Obesity Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Bacillus amyloliquefaciens SCGB 1 발효 청국장 추출물에 의한 항염증 활성 및 염증성 질환 억제 효과
한국식품영양과학회지
2020 .07
Biogenic Amines in Korean Fermented Food : Formation, Detection, and Control
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
양송이 배지로부터 분리된 Bacillus subtilis NO12의 특성
한국버섯학회지
2017 .01
발효조건에 따른 막걸리의 Biogenic Amines(BAs)의 생성과 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .06
Isolation of Biogenic Amines Non-producing Lactobacillus brevis SCML67 Having β-glucosidase activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation of Biogenic Amines Non-producing Lactobacillus brevis SCML458 with Antioxidant and Antimicrobial activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
느타리버섯 수확후배지로부터 분리한 Bacillus subtilis CA105의 특성
한국버섯학회지
2015 .01
Isolation of Bacillus subtilis SCM146 Having Antimicrobial Activity from Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation and Characterization of Probiotic Bacillus subtilis 1-1 Possessing L-Asparaginase Activity from Soybean Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Biogenic Amines Content and Physiological Activities of Makgeolli According to Fermented Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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