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Application of sodium hypochlorite for the inactivation of human norovirus and hepatitis a virus in ground water
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Identification of Vibrio species isolated from cultured olive flounder (Paralichthys olivaceus) in Jeju Island, South Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
2016년도 제주지역 양식 넙치(Paralichthys olivaceus)에서 분리된 어병세균의 tetracycline 내성유전자 분포
수산해양교육연구
2017 .06
Effect on Colony Growth Inhibition for Available Chlorine Content of Sodium Hypochlorite (NaOCl) against Soil-Borne Fungal Pathogens in Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
영양부추에서 이산화염소와 차아염소산나트륨 처리의 식중독세균 저감화 효과
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Various Chemicals to Control Blue-Green Algae during Early Establishment Stage in Kentucky bluegrass under Growth Chamber Conditions
Weed&Turfgrass Science
2019 .12
Control of Damping-Off Using Sodium-Hypochlorite in Ginseng Cultivation
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
A Potential Marine Natural Antimicrobial Agent against Pathogenic Bacteria of Human Skin
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Combined Effect of Black Garlic Pomace Extract and Sodium Hypochlorite on Quality and Microbial Populations of Spinach during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
THE ANTIBIOTICS EFFICACY STUDY AGAINST Streptococcus parauberis IN OLIVE FLOUNDER, Paralichthys olivaceus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
EFFECT OF Bacillus spp. TO CONTROL PATHOGENIC BACTERIA Vibrio harveyi IN PACIFIC WHITE SHRIMP CULTURE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effects of a Combined Treatment of Flaxseed Pomace Extract and Sodium Hypochlorite on Microbial Growth and Quality in Romaine Lettuce during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
제주지역 양식 넙치(Paralichthys olivaceus)에서 분리한 어병세균 내 Erythromycin 내성 유전자 분석
한국수산과학회지
2018 .08
Remove of Three Pathogenic Bacteria in Cultured Fish and Tetracycline Antibiotics by Using Underwater Non-Thermal Dielectric Barrier Discharge Plasma
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Comprehensive Analysis of Pathogenic Genes in Foodborne Bacteria Isolated from Clinical Samples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation and identification of the antimicrobial substance from marine bacteria against fish pathogens
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Transcriptome analysis of Streptococcus parauberis in the serum of olive flounder, Paralichthys olivaceus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
차아염소산나트륨(NaOCl)이 상토의 화학성 변화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
Antibiofilm Effects of Marine-derived Compounds against Biofilm-forming Pathogenic Bacteria
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
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