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Prevalence of Potential Key Genes Contributing to Pathogenicity of Foodborne Bacteria Isolated from Fruit/Vegetable-related Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
티베트 요거트에서 분리한 유산균의 병원성 세균 항균 효과 연구
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .09
Field Study on Major Foodborne Bacteria at the Fruit Juice Processing Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characterization of Bacillus subtilis SCGB634 containing Potential Probiotic Properties and Antimicrobial Activity against Foodborne Pathogenic Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Roles of Low Pathogenicity Foodborne Bacteria as Intestinal Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Isolation and Characterization of Biogenic Amines Non-producing Bacillus subtilis SCGB159 having Antibacterial Activity against Foodborne Pathogenic Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Dynamic Models to Control Foodborne Pathogens in Food Service
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
광유도 ROS 발생장치의 세척용수 중 식중독 세균에 대한 불활성화 효과
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
A Potential Marine Natural Antimicrobial Agent against Pathogenic Bacteria of Human Skin
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Monitoring of the Contamination Levels of Foodborne pathogens in Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
식중독 사고 발생과 식품 안전 관련 검색어 빈도와의 상관성 분석 연구
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Antimicrobial properties of extracellular vesicles derived from heterofermentative lactic acid bacteria against foodborne pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Implication from the food practices for the foodborne outbreak investigation supported by epidemiological technologies and whole genome analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Novel approach for foodborne infant methemoglobinemia: Role of nitrate-reducing bacteria from foods during infant digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
갯바위에서 분리한 미생물의 항균활성 분석
한국수산과학회지
2015 .12
Antibiofilm Effects of Marine-derived Compounds against Biofilm-forming Pathogenic Bacteria
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Molecular mechanisms of halotolerant bacteria isolated from Korean fermented food by genome-wide gene expression analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Current Status and Future Strategies for Research and Development Investments on Foodborne Virus Safety in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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