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Analyzing the Sugar Components of Domestic Agricultural Products for Establishing the National Standard Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Developmental Strategies for Korean Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
국가표준식품성분표 개정을 위한 동물성 식품 비타민 B12 분석 및 검증
한국식품과학회지
2020 .08
Examples of Field Application of Sugar Reduced of Food Ingredient and Processed Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of Amino Acids for Revision of Korean Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Status and Case on Food Information Database of Japan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Validation of Pantothenic Acid Assay (Vitamin B5 in Marine Food) for Update of National Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Trends in major food groups and dishes of sugar intake in Korea: Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2016-2018
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내 다소비 베이커리 제품의 레티놀, 베타카로틴, 토코페롤, 토코트리에놀 및 엽산 수준 평가
한국식품과학회지
2022 .12
Homemade Pet Food Program Using Database on Nutrient Composition of Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of sugar contents in Korean traditional soybean fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Investigation of Incorporation and Authenticity of C4 Sugars in Natural Sugars Using Carbon Isotope Ratio
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Utilization Status and Consumer Satisfaction Rate of the Korea National Food Nutrient Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Promoting Healthy Food Environment to Choose Products Lower in Sugar or Sodium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Mineral Contents in Food for Revision of the Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Plum Fermentation Solution by Sugar Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
2015 Mineral analysis for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
2016 Mineral analysis for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Sugar reduction & consumer insights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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