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Investigation of Optimal Conditions for Marigold Cultivation from a Plant Factory and Lutein Extraction Method for Development of High Content Lutein Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Study of release properties of curcumin-loaded pickering emulsion under in vitro lipid digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Production of Lutein Diester from Lutein and α-Linolenic Acid Via Lipase-Catalyzed Esterification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Study on Changes in Bioactivities of Bioactive Substances Using in vitro Human Digestion Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
pH-Stat Digestion Model에서 카카오 추출물이 Oil과 Emulsion의 가수분해에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2016 .04
Hypoallergenic and Physicochemical Properties of the A2 β-Casein Fractionof Goat Milk
한국축산식품학회지
2017 .01
Protective Effect of Malvidin-3-O-glucoside, an Anthocyanin Compound, against Hydrogen Peroxide-induced Apoptosis in RAW264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
루테인의 화학적 특성 및 생리활성에 미치는 다양한 유화제와 안정제의 영향
한국식품과학회지
2024 .10
Lutein Contents and Antioxidant Activity in Various Small Red Bean Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of in vitro digestion using human gut microbiota in adult and elderly individuals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A Study on the Physicochemical and in vitro Digestion Characteristics of Lipid with Different TAG Composition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in free sugar contents of legumes during in vitro digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of absorption level of lutein after drinking fruit and vegetable juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Lutein Contents in Zostera marina
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Formula Optimization of a Perilla-canola Oil (O/W) Emulsion and Its Potential Application as an Animal Fat Replacer in Meat Emulsion
한국축산식품학회지
2018 .01
판상엽에 In-situ CaCO₃ 공정의 적용
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2018 .04
Evaluating the Antioxidant Capabilities of Edible Insects after in vitro Gastrointestinal Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Lignocellulose : from Emulsions to Solar Cells
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Formation and Physicochemical Properties of Chitosan Oligosaccharide (CSO) /A2 β-casein Nano-Delivery Systems (NDS) to Carry Resveratrol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Manufacture and Physicochemical Properties of Chitosan Oligosaccharide/A2 β-Casein Nano-Delivery System Entrapped with Resveratrol
Food science of animal resources
2019 .01
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