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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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정보 - 루테인 강화 계란 생산법
월간양계
2016 .01
Antiproliferative Effect of Isolated Lutein from GreenTea on Human Carcinoma Prostate Cancer Cell
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Investigation of Optimal Conditions for Marigold Cultivation from a Plant Factory and Lutein Extraction Method for Development of High Content Lutein Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Production of Lutein Diester from Lutein and α-Linolenic Acid Via Lipase-Catalyzed Esterification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidative Activity of Purified Lutein from Acetone Extract from Green Tea using Electron Spin Rresonance and In Vitro Assay
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Lutein Contents and Antioxidant Activity in Various Small Red Bean Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of absorption level of lutein after drinking fruit and vegetable juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Lutein Contents in Zostera marina
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
생여주의 산화방지, 알파글루코시데이스 저해 활성 및 여주초절임의 카란틴과 루테인 함량 변화
한국식품과학회지
2018 .08
카로티노이드류 색소의 피부 및 면역 세포 증식과 염증조절 활성
한국식품과학회지
2022 .10
루테인지아잔틴 복합추출물의 망막 손상 억제 효과
한국식품과학회지
2023 .04
마리골드 올레오레진으로부터 루테인 농축물 생산과정 중 메소지아잔틴 생성 및 잔토필 이성체 조성 변화
한국식품영양과학회지
2022 .12
Antioxidant, Antiviral, and Anti-Inflammatory Activities of Lutein-Enriched Extract of Tetraselmis Species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of UV-B Radiation on Lutein Yield in French Marigold under Indoor Production System
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Evaluation of In Vitro Digestion, Cytotoxicity and Cellular Uptake of β-Casein Nano Multiple Emulsion Entrapped with Lutein and Malvidin-3-galactoside in Caco-2 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Dietary Exogenous Hydrophilic Emulsifier Supplementation on Growth Performance and Carcass Traits in Broilers
한국가금학회지
2022 .06
Effects of relative humidity and neutral emulsifier on oxidative stability of corn oil during room temperature storage
Applied Biological Chemistry
2015 .01
결구배추의 계절적 품종에 따른 카로티노이드 성분 함량
한국식품영양과학회지
2018 .09
Effect of Glutamic Acid and Monosodium Glutamate on Oxidative Stability of Riboflavin Photosensitized Oil-in-Water Emulsion
한국식품영양학회지
2024 .02
Ostwald Ripening Stability of Curcumin-Loaded MCT Nanoemulsion : Influence of Various Emulsifiers
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
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