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Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Galactooligosaccharide and Sialyllactose Content in Commercial Lactose Powders from Goat and Cow Milk
한국축산식품학회지
2015 .01
Effects of Probiotics Administration on the Adult Lactose Intolerance: A Meta-Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis the Status about Lactose and Gluten Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
충북 지역 일부 대학생의 우유 섭취와 식습관 실태
한국식품영양학회지
2019 .01
편광계(polarimeter)를 이용한 우유발효제품의 lactose 함량의 측정
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
HPLC를 이용한 농식품 중 당류의 신속정량 분석
산업식품공학
2016 .01
우리나라 초·중·고 학생들의 학교우유급식 참여 실태 및 인식 조사
대한영양사협회 학술지
2016 .01
A Study on the Features and Functions of A2 Milk
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2024 .06
Characterization of airag collected in Ulaanbaatar, Mongolia with emphasis on isolated lactic acid bacteria
한국축산학회지
2016 .01
우유 대체 식물성 기반 우유 유사체 개발에 관한 현황과 미래
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Influence of milking frequency on genetic parameters associated with the milk production in the first and second lactations of Iranian Holstein dairy cows using random regression test day models
한국축산학회지
2016 .01
Milk production and composition of conventional and organic-fed Holstein dairy cows as affected by temperature and relative humidity
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .03
젖소의 산유수준과 자동착유시스템간의 상관관계 분석
한국축산시설환경학회지
2015 .01
우유에 관한 모든 것: 1927년 발간된 자료를 바탕으로
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
우유의 열처리가 우유품질과 영양가에 미치는 영향을 연재하면서
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
막걸리에서 분리한 Saccharomyces cerevisiae JBCC-95에 대한 동결건조 후 보호제 효과 및 S. cerevisiae JBCC-95의 발효 특성
한국식품영양과학회지
2023 .05
Detection of Non-milk Fat in Milk Fat by Gas Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Forecasting the consumption of dairy products in Korea using growth models
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Enhanced Production of Galactooligosaccharides Enriched Skim Milk and Applied to Potentially Synbiotic Fermented Milk with Lactobacillus rhamnosus 4B15
Food science of animal resources
2019 .01
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