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Clinical Improvements in Lactose-Intolerant Adults Through Low-Lactose Milk Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Probiotics Administration on the Adult Lactose Intolerance: A Meta-Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis the Status about Lactose and Gluten Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Galactooligosaccharide and Sialyllactose Content in Commercial Lactose Powders from Goat and Cow Milk
한국축산식품학회지
2015 .01
편광계(polarimeter)를 이용한 우유발효제품의 lactose 함량의 측정
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
HPLC를 이용한 농식품 중 당류의 신속정량 분석
산업식품공학
2016 .01
우유에 관한 모든 것: 1927년 발간된 자료를 바탕으로
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
베트남 유제품시장의 시장접근전략 및 경제효과 분석
한국국제농업개발학회지
2023 .03
IDF 글로벌 낙농 컨퍼런스 2021
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
유기농 유당으로부터 유기농 Galactooligosaccharide 생산
한국식품영양과학회지
2017 .12
Dairy Product Consumption and Type 2 Diabetes among Korean Adults: A Prospective Cohort Study Based on the Health Examinees (HEXA) Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
세계 낙농산업 동향: Ⅴ. 2020년 이후 우유 생산 및 교역을 중심으로
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2024 .03
Characterization of airag collected in Ulaanbaatar, Mongolia with emphasis on isolated lactic acid bacteria
한국축산학회지
2016 .01
Forecasting the consumption of dairy products in Korea using growth models
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Packaging of dairy products : an overview
식품저장과 가공산업
2016 .12
Survey of Dairy Products Consumption Behavior of Modern Korean Seniors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Exploring Quality Issues of Dairy Supply Chain and Proposing IOT-enabled Tracking Systems in Developing Country
Agribusiness and information management : AIM
2017 .01
우유와 유제품의 살균기술
식품과학과 산업
2020 .09
막걸리에서 분리한 Saccharomyces cerevisiae JBCC-95에 대한 동결건조 후 보호제 효과 및 S. cerevisiae JBCC-95의 발효 특성
한국식품영양과학회지
2023 .05
Intake of Animal Source Foods in Relation to Risk of Metabolic Syndrome
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
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