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Public Standards for Dietary Ingredients and Dietary Supplement Products: What They Are and Why They Matter?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Research insights into omega-3 fatty acids as dietary supplements in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Monitoring of Hygiene Indicator Microorganisms of Dietary Supplements in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Relationship among the use of food-related content, dietary behaviors, and dietary self-efficacy of high school students in Seoul and Gyeonggi areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The impacts of dietary patterns on the gut microbiome environment: Focus on comparing a priori dietary indices and a posteriori dietary patterns
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Research of Biological Efficacy of Barley Sprout Extract and Development for Dietary Supplements
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
비만과 체중조절용 식품
식품산업과 영양
2019 .12
노인 대상 영양교육이 식생활지식, 태도 및 행동에 미치는 효과
한국식품영양학회지
2023 .04
Monitoring of illegally adulterated compounds in dietary supplements using UPLC and LC-QTOF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The dietary quality and sarcopenia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Role of Diet and Supplements in the Prevention and Progression of COVID-19: Current Knowledge and Open Issues
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Dietary Sodium to Potassium Ratio and the Incidence of Chronic Kidney Disease in Adults : A Longitudinal Follow-Up Study
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
The Association between Dietary Fat Pattern and the Risk of Type 2 Diabetes
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .03
International Trends and Developments in Non-dietary Exposure Modelling and Assessment
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .10
Dietary Habits of the Healthy Korean Aged
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
경기 일부 지역 대학생에서 식생할지침 실천도에 따른 나트륨 관련 식습관 및 식행동 분석 연구
한국식품영양학회지
2015 .06
Optimization of Preparation Conditions for Analysis of 13 Nootropic Substances in Solid and Liquid Types of Dietary Supplements
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식품 중 식이섬유(Dietary fiber)의 의미와 기능성 고찰 : 식이섬유의 특성과 기능을 중심으로
식품과학과 산업
2019 .03
Polices to Support Safety Control Of Children’s Dietary Life
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Current status and challenges of dietary nutrition policy in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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