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Antioxidant and Prebiotic Activity of Pectic Polysaccharides from Apple
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant activities of apple extracts at various condition from different origins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Intestinal Immune System-Stimulating Activities by Oral Administration of the Polysaccharides Isolated from Several Edible Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activities of Edible Korean Mountainous Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
항균 가식성 필름/코팅 개발 현황
식품과학과 산업
2017 .06
Antioxidant Edible Films Derived from Belitung Taro Tubers (Xanthosoma sagittifolium ) Incorporated with Moringa Leaf Extract (Moringa oleifera )
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Comparison of Antioxidant Capacities of Edible Flower Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Research Trends on Edible Insects as Edible Possibility and Functional Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Edible Insect Hydrolysates by Various Proteases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Immunomodulatory and Anti-Metastatic Activities of a Crude Polysaccharide Isolated from Korea Apple Vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Comparison of antioxidant capacity of protein hydrolysates from 4 different edible insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Rapid preparation of antioxidant polysaccharides from edible marine red alga by carbohydrases and microwave assistant rapid enzyme digest system
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Monosaccharide Composition of Pectic Polysaccharides from Apple by Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Seaweed polysaccharides: its structure and biological activities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Nutrition and Antioxidant Activity of Four Edible Plants that Grown Naturally in Gageodo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Primary Screening of Antioxidant Activity, Total Polyphenol Content, Carotenoid Content, and Nutritional Composition of 13 Edible Flowers from Japan
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
Estimated Critical Levels of Leaf Mineral Content in ‘Gamhong’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Estimated Optimum Range of Leaf Mineral Content in ‘Fuji’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
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