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가덕도 주변해역에 출현하는 홍어(Okamejei kenojei)의 식성
수산해양기술연구
2015 .01
Feeding Habits of the Ocellate spot skate(Raja kenojei) in the Coastal water of the five West Sea islands in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Purification of Functional Oil from Liver of Skate as Skate By-product
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Assessment of Quality Changes in Mackerel during Refrigerated Storage for Development of a Freshness Indicator
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of freshness indicator for quality of packaged pork products during refrigerated storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of the quality characteristics of domestic and imported fermented skate on the market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes in physicochemical properties of skate during fermentation at 10℃
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Maturity and spawning of the ocellate spot skate, Okamejei kenojei in the coastal waters of Incheon, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Development of freshness indicator for volatile basic nitrogen (VBN) content to evaluate the quality of seasoned meat products during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Embryonic development of Okamejei kenojei (Rajiformes: Rajidae), with its implication on fisheries management
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
A Study on the Freshness Prediction Model of White Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of MA Packaging by Different Storage Temperature on Freshness of Leaf Lettuces
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Development of thawing technology for freshness maintenance
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Quality Characteristics of Skate Sashimi Fermented by Pine Needles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
원료의 선도가 멸치액젓의 품질 및 위생안전성에 미치는 영향
수산해양교육연구
2015 .08
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Identification of the Effect of the Pretreatment to Increase the Freshness and Quality of the Cut Chrysanthemums for Export
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
황화수소 및 상대습도 발색 신선도 지시계의 작동 원리 및 식품 신선도 지시능력 평가
산업식품공학
2024 .08
A Study on Selection of Quality Indicators for Monitoring Freshness of Paprika (Yellow Line) during the Distribution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Analysis and Freshness Monitoring of Beef Meal Kit Products at Various Temperatures During Distribution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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