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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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(+) - Catechin is a Potent Inhibitor of Intestinal Absorption of Cholesterol in Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .03
계란의 Cholesterol : 문제점과 대책
한국가금학회지
1994 .06
Filtered Coffee Lowers the Intestinal Absorption of Cholesterol in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Food Ingredients That Inhibit Cholesterol Absorption
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .06
Schisandra chinensis Extract Lowers Lymphatic Absorption of Cholesterol and Fat in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Measuring the social benefit of an egg processing center in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
Eggs and Cholesterol Controversy
한국식품영양과학회지
1986 .09
Sorghum Extract Lowers the Lymphatic Absorption of Trans Fat in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
난황 Cholesterol 함량에 대한 유전적 모수 추정
한국가금학회지
1989 .03
난용계의 초산일령이 산란능력과 란중에 미치는 영향
한국동물번식학회지
1982 .01
Effect of Dietary Cholesterol and Cholesterol Oxides on Blood Cholesterol and Lipids, and the Development of Atherosclerosis in Rabbits
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
Animal Model에 의한 한국재래닭의 주요 경제형질에 대한 유전 및 표현형상관 추정
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2006 .11
GREEN TEA AND ITS CATECHINS AS DIETARY AND PHARMACOLOGICAL MEANS OF LOWERING CHOLESTEROL ABSORPTION
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
Fatty Acid Modified Eggs as a Delivery System for Functional Lipids
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
Egg Yolk Reduce Blood Lipid in Normal Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Strategy for Quality Poultry Egg Production Ⅱ. Egg Interior Quality ; Cholesterol Content, Egg Yolk Pigmentation, Controlling Egg Weight and Organic Eggs
한국가금학회지
2000 .08
The Mechanism and Regulation of Intestinal Iron Absorption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimization of Cholesterol Removal by Crosslinked β-Cyclodextrin in Egg Yolk
Food Science and Biotechnology
2005 .12
Evaluation of Egg Quality Traits in the Wholesale Market in Sri Lanka during the Storage Period
한국축산학회지
2012 .01
계란의 품질특성에 미치는 양송이 사료의 식이효과
한국식품영양과학회지
2009 .09
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