지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
된장의 Aflatoxin B₁에 대한 항돌연변이 효과
한국식품영양과학회지
1990 .04
Quality Characteristics of Commercial Doenjang and Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics and Composition Profile of Traditional Doenjang and Manufactured Doenjang during Storage Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
색상이 개선된 재래식 된장 개발
한국식품과학회지
2002 .06
천일염이 된장의 품질특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2010 .01
Antimutagenic Effects of Linoleic Acid
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .03
다시마 분말을 첨가한 전통된장 에탄올 추출물의 항돌연변이성 및 항암효과
한국식품영양과학회지
2002 .04
Changes in active components of doenjang (fermented soy product) according to aging process and inhibitory effects of doenjang on lipid accumulation in liver as well as adipose tissue in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
메주 제조 시 Bacillus subtilis의 첨가가 재래식 된장의 발효에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .08
민간 생약재의 아플라톡신 $B_1$에 대한 항돌연변이 효과
한국식품위생안전성학회지
1995 .01
Effect of Different Age Groups in Blind and Informed Consumer Acceptance Test for Korean Traditional Soy Bean Paste, Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
쌀을 이용한 된장의 품질특성 및 기호성
Applied Biological Chemistry
1994 .01
다양한 염도에서 제조한 된장의 장기 숙성 시 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .12
Mass spectrometry-based metabolomic study of traditional Doenjang effects against hepatic fibrosis
Applied Biological Chemistry
2016 .01
[P5-10] Effects of Various Solar Salts on the Characteristics of Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Inhibitory Effect of Kochujang Extracts on Chemically Induced Mutagenesis
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
물 및 소금 종류를 달리한 된장의 메탄올 추출물에서의 항돌연변이 효과
한국식품영양과학회지
2008 .06
Evaluation of Lactobacillus plantarum KCTC 3928 in Fermentation of Korean Soybean Paste (Doenjang)
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Salmonella 실험계의 십자화과 채소류의 항돌연변이효과
한국식품위생안전성학회지
1997 .01
재래식 된장의 발효과정 중 이화학적 특성과 Angiotensin 전환효소 저해능 및 항돌연변이원성의 변화
Food Science and Preservation
2006 .10
0