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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSIONS
REFERENCES
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Studies on Antimutagenic and Cytotoxic Effects of Seaweeds Protein - Polysaccharides
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
Antimutagenic and Anticarcinogenic Effects of Alginic Acid Extracted from Sporophyll of Sea Mustard
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .06
Anti-arteriosclerotic and Anti-hyperlipidemic Effects of Sea Mustard (Undaria pinnatifida) in Sprague-Dawley rats
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
Antimutagenic and Anticancer Effects of Leaf Mustard and Leaf Mustard Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
Salmonella 실험계의 십자화과 채소류의 항돌연변이효과
한국식품위생안전성학회지
1997 .01
갓으로부터 분리, 동정된 4-decanol의 항돌연변이 효과
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Antimutagenic Effects of Linoleic Acid
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .03
해조류 첨가가 돈육 패티의 품질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2012 .01
The Nutritional Components and Anti-obesity Effect of Sea Mustard and Sea Trumpet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P8-312] Antimutagenic and Anticancer Effects of Canned Leaf Mustard Kimchis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
미역과 다시마를 주원료로 한 묵 제조 - 1. 미역, 다시마묵의 최적 조건과 그 물성에 관하여
한국식품영양과학회지
1994 .03
Evaluation of sea mustard (Undaria pinnatifida) sporophylls from South Korea as fucoidan source and its corresponding antioxidant activities
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
Biological Activities of the Enzymatic Sea Mustard Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Nutrients and bioactive potentials of edible green and red seaweed in Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2018 .01
海藻類의 加工 및 利用에 관한 硏究 - 1. 미역분말쥬스製造
한국식품영양과학회지
1983 .12
민간 생약재의 아플라톡신 $B_1$에 대한 항돌연변이 효과
한국식품위생안전성학회지
1995 .01
Effects of Edible Seaweed on Physicochemical and Sensory Characteristics of Reduced-salt Frankfurters
한국축산식품학회지
2015 .01
다시마 분말을 첨가한 전통된장 에탄올 추출물의 항돌연변이성 및 항암효과
한국식품영양과학회지
2002 .04
Inhibitory Effect of Kochujang Extracts on Chemically Induced Mutagenesis
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
미역 추출액의 품질 특성에 미치는 온도의 영향
한국식품과학회지
1992 .08
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