지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSIONS
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effects of Freezing and Following Heat Treatments on Hardness of Soybeans
Food Science and Biotechnology
1999 .01
Effects of Gamma-Irradiation on Cooking Properties of Soybeans
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Effect of Cultivars, Cooking and Processing on the Trypsin Inhibitor Activity of Soybean
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .03
식품의 동결중에 생성되는 빙결정에 미치는 동결조건의 영향
한국식품영양과학회지
1992 .05
동결이 두류의 cooking time과 맛에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1992 .01
대두의 수화속도와 콩나물의 발아특성에 대한 동결처리 효과
한국식품과학회지
2003 .08
Cooking Properties of Some Korean Soybeans
한국식품과학회지
1988 .10
Freezing and Fermentation Curves of the Dough Frozen at the Different Freezing Condition
Food Science and Biotechnology
2002 .04
냉동 조건에 따른 양파의 이화학적 특성 및 영양성분 변화
한국식품영양과학회지
2014 .07
Effect of Temperature on Cooking Rate of Soybean
한국식품과학회지
1986 .10
Prediction of Textural Properties of Cooked Parboiled Rice as Influenced by Steaming and Freezing Conditions
Food Science and Biotechnology
1996 .06
강원지역의 2010년 복숭아 동해
한국농림기상학회지
2010 .01
검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
사과나무의 내한성(耐寒性)
한국산림과학회지
1975 .01
보조기층재의 입도에 따른 물리적 특성 및 동상 특성
한국농공학회논문집
2012 .01
식육의 송풍식 냉동과 전기자장 냉동 중 온도 변화 및 이화학적 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2013 .01
The Effect of Freezing Temperature on the Characteristics of the Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
0