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이용수
Abstract
Introdcution
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References
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Effect of Defatting on Gelatinization of Starch and Cooking Properties of Akibare (Japonica) and Milyang 30 (J/Indica) Milled Rice
한국식품과학회지
1986 .10
Characteristics and in vitro Anti-diabetic Properties of the Korean Rice Wine, Makgeolli Fermented with Laminaria japonica
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
중국의 자포니카 벼 재배와 한국 농촌
한국농촌지도학회지
2003 .01
일반계 및 다수계 쌀의 성질 및 밥의 텍스쳐 특성
한국식품과학회지
1988 .02
일반계 및 다수계 현미와 백미의 무기질 함량
한국식품영양과학회지
1990 .08
Microsatellite를 이용한 자포니카 벼의 다양성 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .03
아종특이적 STS 마커를 이용한 벼 품종의 유전다양성 분석
한국육종학회지
2009 .01
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한국식품영양과학회지
1995 .10
播種期移動이 Indica親水稻品種/系統의 出穗期의 生態的 變異에 미치는 影響
Korean Journal of Agricultural Science
1975 .12
Radical Scavenging and Antioxidant Activities of Fermented Laminaria japonica Extracts
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
統一米와 振興米의 炊飯嗜好特性에 관한 硏究
한국식품과학회지
1975 .12
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