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이용수
Abstract
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Materials and Methods
Results and Discussion
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References
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식품의 동결중에 생성되는 빙결정에 미치는 동결조건의 영향
한국식품영양과학회지
1992 .05
냉동 조건에 따른 양파의 이화학적 특성 및 영양성분 변화
한국식품영양과학회지
2014 .07
반죽의 냉동과 저장 조건에 따른 빵의 품질 특성
한국식품과학회지
2002 .06
Quality Attribute of Frozen Peach according to Varieties and Freezing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[S8-3] Effects of Freezing Rates and Storage Temperatures on the Quality of Frozen Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Changes in Ultrastructure and Sensory Characteristics on Electro-magnetic and Air Blast Freezing of Beef during Frozen Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
동결방법에 따른 냉동 과일의 내부압력 변화
Food Science and Preservation
2003 .12
강원지역의 2010년 복숭아 동해
한국농림기상학회지
2010 .01
Effects of Pressure-shift Freezing on the Structural and Physical Properties of Gelatin Hydrogel Matrices
한국축산식품학회지
2014 .01
사과나무의 내한성(耐寒性)
한국산림과학회지
1975 .01
Evaluation of the Activities of Antioxidant Enzyme and Lysosomal Enzymes of the Longissimus dorsi Muscle from Hanwoo (Korean Cattle) in Various Freezing Conditions
한국축산식품학회지
2014 .01
The Basic Theory Needed for a Further Development of Frozen Dough Technology
식품과학과 산업
2012 .12
Effects of Deep Freezing Temperature for Long-term Storage on Quality Characteristics and Freshness of Lamb Meat
한국축산식품학회지
2018 .01
Changes in Ice Dendrite Size during Freezing Process in Gelatin Matrix as a Model Food System
한국축산식품학회지
2008 .01
보조기층재의 입도에 따른 물리적 특성 및 동상 특성
한국농공학회논문집
2012 .01
Extension Properties of Frozen Hard Wheat Flour Doughs Mixed with Ascorbic Acid and Gluten Hydrolysate
Food Science and Biotechnology
2007 .08
식육의 송풍식 냉동과 전기자장 냉동 중 온도 변화 및 이화학적 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2013 .01
동결속도에 따른 닭고기의 냉동 저장중 이화학적 변화
한국가금학회지
1987 .11
The Effect of Freezing Temperature on the Characteristics of the Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
국내산 농산물의 과냉각 및 동결점 분석
Food Science and Preservation
2016 .06
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