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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Inhibition of Tumor Formation and Changes in Hepatic Enzyme Activities by Kimchi Extracts in Sarcoma - 180 Cell Transplanted Mice
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .03
Changes in active components of doenjang (fermented soy product) according to aging process and inhibitory effects of doenjang on lipid accumulation in liver as well as adipose tissue in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Quality Characteristics of Commercial Doenjang and Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
색상이 개선된 재래식 된장 개발
한국식품과학회지
2002 .06
Quality Characteristics and Composition Profile of Traditional Doenjang and Manufactured Doenjang during Storage Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Enhancement of Anticancer Activities of Kimchi by Manipulating Ingredients
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .09
Doenjang Extract Has Anticancer Activity and Induces Apoptosis in AGS Human Gastric Adenocarcinoma
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
천일염이 된장의 품질특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2010 .01
해양심층수염 및 다시마분말을 첨가한 개량식 된장의 항돌연변이원성 및 암세포성장억제에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2008 .04
Antimutagenic Effects of Doenjang(Korean Soy Paste)
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
Effect of Garlic (Allium sativum) on Glutathione S - Transferase Activity and the Level of Glutathione in the Mouse Liver
한국식품영양과학회지
1994 .07
Mass spectrometry-based metabolomic study of traditional Doenjang effects against hepatic fibrosis
Applied Biological Chemistry
2016 .01
다양한 염도에서 제조한 된장의 장기 숙성 시 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .12
쌀을 이용한 된장의 품질특성 및 기호성
Applied Biological Chemistry
1994 .01
재래식 된장의 발효과정 중 이화학적 특성과 Angiotensin 전환효소 저해능 및 항돌연변이원성의 변화
Food Science and Preservation
2006 .10
다양한 천일염으로 제조한 된장의 암세포 성장 억제 효과
Food Science and Preservation
2012 .04
Investigation of Quality Change of Traditional Soybean Paste (doenjang) in Gyeongnam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of Lactobacillus plantarum KCTC 3928 in Fermentation of Korean Soybean Paste (Doenjang)
Applied Biological Chemistry
2014 .01
[P5-10] Effects of Various Solar Salts on the Characteristics of Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Different Age Groups in Blind and Informed Consumer Acceptance Test for Korean Traditional Soy Bean Paste, Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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