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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSIONS
REFERENCES
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[S16-2] Good Fat-Bad Fat : The Role of Fat Distribution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
저지방 육제품의 제조 및 평가
한국축산식품학회지
2002 .01
Consumer Acceptability of Intramuscular Fat
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of Duck Feet Gelatin on Physicochemical, Textural, and Sensory Properties of Low-fat Frankfurters
한국축산식품학회지
2014 .01
Evaluation of Curing and Flavor Ingredients, and Different Cooking Methods on the Product Quality and Flavor Compounds of Low-fat Sausages
Food Science and Biotechnology
2005 .10
[S8I-2] Technology for Development of Trans Fat Free and Low Saturated Fat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
5주간의 고지방식이 섭취시 흰쥐의 에너지 대사 기질 이용과 식이지방에너지 평가에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2012 .08
Evaluation of Fermented Sausages Manufactured with Reduced-fat and Functional Starter Cultures on Physicochemical, Functional and Flavor Characteristics
한국축산식품학회지
2014 .01
Utilization and Development of Fat and Oil
식품과학과 산업
1982 .09
포장방법이 강정의 저장 중 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2012 .02
Effect of dietary fat supplementation on productive performance, egg quality, and hepatic fat contents in laying hens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Detection of Non-milk Fat in Milk Fat by Gas Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Physico-chemical and Textural Properties, and Sensory Evaluation of No-fat Sausages Manufactured with Various Salt Levels
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
肉鷄의 肥滿現象에 關한 考察
한국가금학회지
1982 .05
[P8-80] Resveratrol Inhibits Fat Accumulation and Increases Fat Oxidation through AMPK Activation in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
한우 등심의 위치별 조지방 함량 및 근내지방도 비교
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .03
Characteristic of back fat and quality of longissimus dorsi muscle from soft fat pork carcasses
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
The Association between Dietary Fat Pattern and the Risk of Type 2 Diabetes
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .03
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