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[S8I-2] Technology for Development of Trans Fat Free and Low Saturated Fat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Reduced - Fat Frankfurters with Varying Types of Meat and Fat
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .03
5주간의 고지방식이 섭취시 흰쥐의 에너지 대사 기질 이용과 식이지방에너지 평가에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2012 .08
Utilization and Development of Fat and Oil
식품과학과 산업
1982 .09
저지방 육제품의 제조 및 평가
한국축산식품학회지
2002 .01
Detection of Non-milk Fat in Milk Fat by Gas Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of dietary fat supplementation on productive performance, egg quality, and hepatic fat contents in laying hens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Consumer Acceptability of Intramuscular Fat
한국축산식품학회지
2016 .01
肉鷄의 肥滿現象에 關한 考察
한국가금학회지
1982 .05
Comparison of Fatty Acid Profiles for Subcutaneous Fat and Intramuscular Fat of Korean Native Pigs
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
The Association between Dietary Fat Pattern and the Risk of Type 2 Diabetes
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .03
[P8-80] Resveratrol Inhibits Fat Accumulation and Increases Fat Oxidation through AMPK Activation in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
식이 지방과 암
한국식품영양과학회지
1991 .10
Characteristic of back fat and quality of longissimus dorsi muscle from soft fat pork carcasses
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
대체지방의 이용 가능성
식품과학과 산업
2004 .09
한우 등심의 위치별 조지방 함량 및 근내지방도 비교
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .03
저지방 식품과 합성지방 대체물
식품공업
1995 .01
[P10-233] Decrement of fat cell size and hypolipidemic effect of garlic in high fat diet-induced obese rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Hypolipidemic and Body Fat-lowering Effects of Silk Fibroin with Different Molecular Weights in High Fat Diet-fed Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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