지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
산 및 알칼리 처리에 의한 유채박의 유리당 추출
한국식품영양과학회지
2011 .11
[P4-01] Preparation of Various Rapeseed Meal Protein Films and Their Mechanical Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
유채와 경관식물 혼합파종이 유채 초기생장에 미치는 영향
Weed&Turfgrass Science
2019 .09
[P10-185] The optimum reaction for the production of the functional oyster hydrolysates by enzymatic hydrolysis and acid hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
유채박 단백질의 추출 및 정제에 관한 연구
한국식품과학회지
1990 .12
Life Cycle Impact Assessment of Rapeseed Cultivation
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2010 .10
Stability and antioxidant effect of rapeseed extract in oil-in-water emulsion
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
Optimization of Alcalase for Krill Byproduct Hydrolysis and Antioxidative Activities by Response Surface Methodology
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
품종별 유채박 단백질의 추출에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1990 .08
Physicochemical Characteristic of Rapeseed Oil with Steaming Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Determining Optimum Condition of Acid Hydrolysis Technique for Food Waste Reduction
한국토양비료학회지
2017 .12
유채의 녹비 환원에 의한 질소무기화 및 옥수수의 질소 흡수
한국유기농업학회지
2009 .01
[OP-25] Optimization by Protein Hydrolysis Enzymes of Oyster
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Application of Fatty Acid Content Analysis for Plant Variety Protection in Rapeseed
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
A New Reaction Scheme for the Starch Hydrolysis and Temperature Policy Influence during Mashing
Food Science and Biotechnology
2002 .02
4년근 인삼의 효소적 가수분해 조건에 따른 품질특성
한국식품영양과학회지
2011 .02
폐가축사체 가수분해를 위한 최적 가수분해제 선정
한국토양비료학회지
2012 .04
0