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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Oxidative Degradation Kinetics of Tocopherols during Heating
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
Formation Kinetic Study of Thermal Products of Tocopherols
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
한국산 두류 종실중 토코페롤 함량 및 지방산 조성
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Build-up of Tocopherols in Winter Squash (Cucurbita maxima Duch. var. ‘Ebis’) Cured and Stored under Different Temperature Regimes
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .08
α-Tocopherol과 Selenium의 첨가 급여가 육계의 생산성 및 닭 다리육의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국가금학회지
2011 .06
Tocopherol and Tocotrienol Contents of Vegetable Oils, Margarines, Butters, and Peanut Butters Consumed in the Korean Diet
Food Science and Biotechnology
2006 .04
Oxidative Degradation Pattern of Tocopherols on Heating
Food Science and Biotechnology
1999 .06
Comparisons of Lipid, Fatty Acids and Tocopherols of Different Buckwheat Species
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Changes in concentration of tocopherols and fatty acids during germination and maturation of soybean(Glycine max)
Applied Biological Chemistry
1993 .01
α-Tocopherol 미세캡슐화의 최적화 및 저장안정성 규명
한국식품과학회지
2000 .08
미국산 전통품종과 유전자 재조합 땅콩품종의 지방산과 토코페롤의 상관관계
한국식품영양과학회지
2013 .10
가열시간과 저장온도가 가열팜유의 산화안정성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1997 .06
가열처리에 따른 인삼의 이화학적 성분변화
한국식품영양과학회지
2005 .12
가열온도와 시간이 돈육소시지의 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1994 .10
국내산 및 중국산 참기름과 변조 참기름의 지방산 조성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2002 .01
대두유에 있어서 항산화제 종류에 따른 항산화력의 비교
한국식품영양과학회지
1988 .03
Oxidative Stability of Horse Oil-in-Water Emulsion during Storage: Impact of α-Tocopherol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
들깨의 발아가 들깨유의 산화 및 토코페롤 안정성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2011 .06
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