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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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무기 입자를 첨가한 표면사이즈액의 유변 특성과 필름 형성에 관한 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2014 .10
고체 입자형 MPS법을 이용한 토사물 퇴적 시뮬레이션
해양환경안전학회지
2018 .01
Pigment particle size distribution이 백판지 품질에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2001 .11
Effect of Particle Size on the Solubility and Dispersibility of Endosperm, Bran, and Husk Powders of Rice
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Effects of Particle Size and Gelatinization of Job’s Tears Powder on the Instant Properties
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
Estimating Soil Water Retention Function from its Particle-size Distribution
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .10
다양한 옥수수 입자도가 In vitro 소화율에 미치는 영향
동물생명과학연구
2016 .06
Characterization of Physicochemical Properties of Red Ginseng Powder by Particle Size
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Rheological Properties of Kochujang as Affected by the Particle Size of Red Pepper Powder
Food Science and Biotechnology
2001 .06
회전형 미세입자 분무장치의 입자 분포 특성에 관한 기초 연구
시설원예·식물공장
2019 .10
입자크기와 혼합비에 따른 유동층 코팅 비타민 C의 품질 특성
Food Science and Preservation
2007 .08
쌀 입자 크기에 따른 생선죽의 이화학적 및 영향학적 특성
Food Science and Preservation
2010 .02
Radiocesium Interception Potential and 137CS Concentration in Particle-Size Fractions of Soil
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
품종 및 입자크기가 쌀가루의 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .12
Physicochemical Characteristics with Different Particle Size and Cultivars of Barley Milling By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Drying Temperatures and Particle Size on Antioxidant Activities of Cherry Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A New Analytical Method for Prediction of Soil Sorptivity and Cumulative Infiltration Using Particle Size Distribution Data
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Effects of Soaking and Particle Sizes on the Properties of Rice Flour and Gluten-free Rice Bread
Food Science and Biotechnology
2007 .10
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