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Physicochemical Characteristics of Barley with Different Varieties and Degree of Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
Characteristics of Barley Powder with Different Varieties During Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Structural and physicochemical properties of starch by barley cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of Whole Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of wheat flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Changes in Quality Characteristics of Barley depending on Cultivars and Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
Physicochemical Characteristics of Three Varieties of Barley Grown in the Cultivated Area or the Cultivation Limit Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
쌀가루 분쇄 방법 및 입자 크기에 따른 백설기의 품질특성
산업식품공학
2015 .01
Quality Characteristics of Rice Cookie with Different Cultivars and Milling Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Cryogenic Milling on Physicochemical Properties of Dried Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
국내 겉보리 이용 엿기름의 효소역가 및 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
Physicochemical Characteristics and α-Glucosidase Inhibitory Activity of Korean Naked Barley (Hordium vulgare L.) Cultivar and Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Correlation of saponarin content with biosynthesis-related gene expression in hulled and hulless barley (Hordeum vulgare L.) cultivars
Journal of Plant Biotechnology
2021 .01
Physicochemical and In vitro Binding Properties of Barley β-Glucan Treated Using Hydrogen Peroxide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Quality Characteristics of Different Malt Sikhye made from Barley and Wheat Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
갈변 현상이 적은 하얀 찰성 쌀보리 ‘백수정찰’
한국육종학회지
2023 .06
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