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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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담수어와 해수어의 근원섬유단백질의 열안정성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2001 .08
Physicochemical properties of myofibrillar protein gel as influenced by old laying hen and broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
수세횟수와 소금 첨가에 따른 닭가슴살 수리미의 이화학적 및 관능적 특성
한국축산식품학회지
2007 .01
Porcine Myofibrillar Protein에 대한 비교생화학적 연구
한국식품과학회지
1986 .12
Interaction of Porcine Myofibrillar Proteins and Various Gelatins: Impacts on Gel Properties
Food science of animal resources
2019 .01
Effects of Hydrostatic Pressure on Biochemical Characteristics of Myofibrillar Protein Extracted from Bovine Semitendinosus Muscle
Food Science and Biotechnology
2004 .10
Searching for new ways to make good use of meat - The Solubilization of Myofibrillar Proteins of Vertebrate Skeletal Muscle in Water -
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
초음파처리가 노계 가슴육 근원섬유단백질의 수용화에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
Effects of pH-treated Fish Sarcoplasmic Proteins on the Functional Properties of Chicken Myofibrillar Protein Gel Mediated by Microbial Transglutaminase
한국축산식품학회지
2014 .01
Red muscle과 White muscle의 근원섬유단백질의 특성의 비교
한국식품과학회지
1986 .06
Red muscle과 white muscle의 근원섬유단백질의 열안정성
한국식품과학회지
1986 .06
인삼 표면세척 시스템 개발
Food Science and Preservation
2009 .08
열화된 종이자료의 보존성 개선을 위한 세척처리 특성
펄프·종이기술
2006 .12
수세 횟수가 계육 수리미의 품질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
産卵老鷄肉의 냉장 및 동결저장 중 물리화학적 특성 변화
한국식품영양과학회지
1987 .08
[OP-12] Effects of Mungbean Protein Isolates as the Meat and Water Binders on TG-Mediated Pork Myofibrillar Protein Gels at Different Salt Concentrations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
세척방법에 따른 신선편이 슬라이스 더덕의 저장 중 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2013 .12
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