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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Red muscle과 white muscle의 근원섬유단백질의 열안정성
한국식품과학회지
1986 .06
Porcine Myofibrillar Protein에 대한 비교생화학적 연구
한국식품과학회지
1986 .12
Red muscle과 White muscle의 근원섬유단백질의 특성의 비교
한국식품과학회지
1986 .06
담수어와 해수어의 근원섬유단백질의 특성 비교
한국식품영양과학회지
1999 .04
Effects of Hydrostatic Pressure on Biochemical Characteristics of Myofibrillar Protein Extracted from Bovine Semitendinosus Muscle
Food Science and Biotechnology
2004 .10
어류의 수축성 근섬유단백질의 열안정성에 관한 연구
한국식품과학회지
1988 .12
Interaction of Porcine Myofibrillar Proteins and Various Gelatins: Impacts on Gel Properties
Food science of animal resources
2019 .01
Physicochemical properties of myofibrillar protein gel as influenced by old laying hen and broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Searching for new ways to make good use of meat - The Solubilization of Myofibrillar Proteins of Vertebrate Skeletal Muscle in Water -
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Preparation of Surimi-like Materials Using Spent Hen
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2006 .11
産卵老鷄肉의 냉장 및 동결저장 중 물리화학적 특성 변화
한국식품영양과학회지
1987 .08
어류의 수축성 근섬유단백질의 온도 적응성에 관한 연구
한국식품과학회지
1988 .06
Studies on the Myofibrillar Proteins : Part Ⅰ. Phase Microscopy of Myofibrils from Rabbit Muscle
한국식품과학회지
1974 .06
Effects of pH-treated Fish Sarcoplasmic Proteins on the Functional Properties of Chicken Myofibrillar Protein Gel Mediated by Microbial Transglutaminase
한국축산식품학회지
2014 .01
[OP-12] Effects of Mungbean Protein Isolates as the Meat and Water Binders on TG-Mediated Pork Myofibrillar Protein Gels at Different Salt Concentrations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Physical Properties and Structural Changes of Myofibrillar Protein Gels with Basil Seed Gum as Affected by Different Salt Levels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Studies on the Myofibrillar Proteins : Part 2. New Procedure for the Extraction of Regulatory Proteins from Myofibrils
한국식품과학회지
1974 .12
오리고기의 근원섬유 단백질에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1980 .06
당첨가 및 가열처리가 근원섬유단백질의 추출성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1990 .08
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