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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGMENTS
REFERENCES
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[P10-283] Antioxidant activity against copper and cadmium-induced toxicity and effect on the cytokines production from immune cells by tea polyphenols thearubigins theaflavins, and EGCG
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of The Fermented Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Radical Scavenging and Antioxidant Activities of Fermented Laminaria japonica Extracts
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
Antioxidant Activity of Fermented Green Tea According to the Type of Nuruks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant activity of Green Tea Fermented with Monascus pilosus
Journal of applied biological chemistry
2012 .01
Evaluation of Differnet Methods of Antioxidant Measurement
Food Science and Biotechnology
2007 .04
미생물 발효차의 TheaflavinㆍThearubigin에 의한 옻 알레르기성 접촉피부염에 미치는 영향
식품산업과 영양
2006 .12
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
[P10-248] Radical Scavenging and Antioxidant Activities of Fermented Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
DPPH 방법을 통한 녹차의 항산화 활성에 대한 연구
한국식품영양과학회지
2004 .08
Antioxidant and Free Radial Scavenging Activities of Korean Wine
Food Science and Biotechnology
2001 .10
용매별 후발효차 추출물의 항산화 효과
Food Science and Preservation
2004 .12
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Antioxidant and Free Radical Scavenging Activity of Different Fractions from Hawthorn Fruit
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
흑미 및 곡류 추출물의 항산화 효과
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .12
Isolation of Pentacyclic Triterpenoids from Semi-fermented Tea and Its Effects on Oxidative Stress
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
Antioxidant Components and Antioxidant Activity of Extracts Derived from Monascus-fermented Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
왕벚나무 껍질의 에탄올 추출물과 용매 분획물의 항산화활성 비교
한국식품과학회지
2020 .08
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