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서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
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Aminoethoxyvinylglycine 침지처리가 ‘쓰가루’ 사과의 저장력에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2002 .06
AVG처리가 ‘쓰가루’ 사과의 수확전 낙과 및 과실 품질에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .04
Aminoethoxyvinylglycine 침지처리가 ‘쓰가루’ 사과의 저온저장중 에틸렌발생과 세포벽성분들의 변화에 미치는 영향
생물환경조절학회지
2006 .03
Aminoethoxyvinylglycine (AVG) Applied to Leaves Delays Fruit Ripening and Reduces Preharvest Fruit Drop and Ethylene Production of Bagged ‘Kogetsu’ Apples
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
Effects of Aminoethoxyvinylglycine on Preharvest Drop, Fruit Color, and Quality of ‘Tsugaru’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .06
Aminoethoxyvinylglycine (AVG)과 Brassinosteroid (TS 303)가 포도 巨峰의 營養生長 및 結實에 미치는 影響
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
AVG 처리에 의한 ‘쓰가루’ 사과의 수확기 연장과 저장력 증진
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .10
Effects of AVG (Aminoethoxyvinylglycine) Treatments on Physiological and Nutritional Responses in Two Persimmon Cultivars during Air Storage
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effect of Aminoethoxyvinylglycine Dipping Treatment on Ethylene Production and Cell Wall Components of ‘Tsugaru’ Apple Fruits during Cold Storage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
AVG 처리시 전분지수에 따른 ‘쓰가루’ 사과의 수확전 낙과방지 효과
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
수확 전 aminoethoxyvinylglycine (AVG) 처리가 ‘포모사’ 자두 과실의 상온저장에 따른 과실품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2019 .12
Control of Preharvest Drop and Fruit Quality by Using Aminoethoxyvinylglycine in Mibaekdo Peaches
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .08
AVG처리가 ‘홍월’ 사과의 수확 전 낙과 및 과실품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
Effects of AVG and 1-MCP on Keeping Quality of ‘Tsugaru’ Apple during Storage
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Aminoethoxyvinylglycine 처리가 '홍로' 사과 표피의 지질물질 변화에 미치는 영향
경북대농학지
2015 .01
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