지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
AVG처리가 ‘쓰가루’ 사과의 수확전 낙과 및 과실 품질에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .04
AVG 처리에 의한 ‘쓰가루’ 사과의 수확기 연장과 저장력 증진
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .10
1-MCP, AVG 처리가 절화 심비디움의 수명에 미치는 효과
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
1-MCP, AVG 처리가 절화 심비디움의 수명에 미치는 효과
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Effect of Aminoethoxyvinylglycine Dipping Treatment on Ethylene Production and Cell Wall Components of ‘Tsugaru’ Apple Fruits during Cold Storage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
저장기체조성이 Tsugaru 사과의 품질유지에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .06
AVG 처리시 전분지수에 따른 ‘쓰가루’ 사과의 수확전 낙과방지 효과
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
Combined Effects of Postharvest Calcium Chloride and Heat Treatment on the Quality Characteristics of Fresh-Cut Tsugaru Apple
Food Science and Biotechnology
2006 .08
Combined Effects of 1-MCP Treatment and MA Packaging on Quality of Stored Apples
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Aminoethoxyvinylglycine (AVG) 處理가 사과 쓰가루의 後期落果防止 및 果實品質에 미치는 影響
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
Dichlorprop와 GA₃ 處理가 사과 쓰가루 品種의 貯藏中 果肉細胞의 構造的 變化에 미치는 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2000 .04
Retein (AVG) 및 Harvista (1-MCP) 처리가 저온저장중 ‘후지’ 과실의 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Retein(AVG) 및 Harvista(1-MCP) 처리가 저온저장중 ‘홍로’ 과 실의 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Effect of AVG and 1-MCP Treatment on Ethylene Synthesis and Postharvest Quality of Plum ‘Formosa’
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Effects of Aminoethoxyvinylglycine on Preharvest Drop, Fruit Color, and Quality of ‘Tsugaru’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .06
Effects of PE Film Liner, 1-MCP, and AVG Treatments on Fruit Quality Attributes of ‘Tonewase’ Persimmon during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Analysis of Storage Method and Marketing Temperature Effects on Storage Potential of ‘Tsugaru’ Apples
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
0